KALİTELİ KOMUR DEGERLERİ


EVSEL YAKITLAR
Min.
Max.
  KALORiFER YAKITLARI
Min.
Max.
Isi Degerleri (Kcal.)
4000
5500
Isi Degerleri (Kcal.)
6400
7800
Kükürt Degerleri
%1
%2
Kukurt Degerleri
%1
%2
Kül Oranları2
%15
%25
Kul Oranlari
%16
%18
Satışa Sunulan Ebatlar
18 mm
150 mm
Satisa Sunulan Ebatlar
18 mm
150 mm

 

 

İDEAL KÖMÜR YAKMA ŞARTLARI



1-Yilda bir kez baca temizligi yaptiriniz.
2-Yilda bir kez kazanin alev ve duman borularina derin temizlik yaptiriniz.
3-Mutlaka ehliyetli atesci calistiriniz.
4-Geceleri mutlaka uyumaya aliniz.
5-Kis doneminde haftada en az bir kez alev duman borularini temizletiniz.
6-Yanan komurun uzerine kesinlikle komur ilave etmeyiniz.Yanan komuru saga veya sola alip,
bos kalan kisma yeni komuru ilave ediniz.Boylece hem yanan komuru sondurmezsiniz,

hem de ilave ettiginiz komurun ustten yanmasini saglayarak, komurun daha uzun dayanmasini saglarsiniz.

 



KALiTELi KOMUR ALIRKEN DiKKAT EDiLECEK HUSUSLAR


1. KOMUR SATIN ALIRKEN NEMiNE DiKKAT EDiNiZ,
2 KOMUR SATIN ALIRKEN TORBALI OLMASINA DiKKAT EDiNiZ,
3. KOMUR SATIN ALIRKEN KULUNE DiKKAT EDiNiZ,
4. KOMUR SATIN ALIRKEN AMACINA GORE BOYUTUNA DiKKAT EDiNiZ,

5. KOMUR SATIN ALIRKEN KUKURTUNE DiKKAT EDiNiZ.